THE SMART TRICK OF VERIFICARE ISTORIC AUTO THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of verificare istoric auto That Nobody is Discussing

The smart Trick of verificare istoric auto That Nobody is Discussing

Blog Article

Acest cod este gravat pe diferite parti ale caroseriei masinii si poate fi gasit in mai multe locuri, cum ar fi in bord, pe sasiu, pe usile masinii sau pe etichetele de inregistrare si asigurare.

Verificarea seriei sasiului este importanta deoarece acest cod poate oferi informatii despre istoricul masinii si poate dezvalui aspecte cruciale despre starea si legalitatea vehiculului.

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web-site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web-site-ului nostru.

Datele despre verificarea kilometrajului obțineți prin mesaj SMS și/sau pe adresa de e-mail Gentlemenționată în cerere.

Astfel, poti evalua starea generala a vehiculului si poti fi mai increzator in achizitia pe care urmeaza sa o faci.

Vrei sa obtii cazierul auto? Iata treatment este noua procedura valabila din 2021! Sfaturi utile

Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a-ti forma o envision clara si completa despre vehiculul pe care intentionezi sa il cumperi.

Inovăm, construim unelte și introducem funcții noi continuous ca să-ți aducem la ușă lumea datelor automobilistice.

In furthermore, ultimele sapte cifre pot fi identificatorul unic al vehiculului, care experience ca fiecare masina sa fie diferita de celelalte.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de date.

Prin comparerea informațiilor site web obținute și a kilometrajului de pe tabloul de bord, puteți verifica dacă kilometrajul este actual sau dat înapoi.

Baza de day a masinilor furate contine informatii din anumite tari in care masina pe care o verifici ar fi putut fi declarata furata. Atat numarul de tari cat si cel de institutii ale acestora de la treatment obtinem informatii creste constant. Rezultatele make au caracter informativ, autoDNA nu garanteaza dreptul de necontestat al acestora.

Uneori poate fi dificil sa obtii informatiile necesare despre istoricul masinii si sa te asiguri ca reprezinta cu adevarat ceea ce iti este prezentat.

Report this page